Na co lze zelené potraviny využít
-
k prevenci a podpůrné léčbě zánětů a infekčních onemocnění
-
k prevenci a podpůrné léčbě metabolických poruch
-
k prevenci a podpůrné léčbě onkologických stavů
-
k prevenci a podpůrné léčbě kardiovaskulárních onemocnění
-
k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění dýchacích cest
-
k prevenci a podpůrné léčbě poruch trávicího systému
-
k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění ledvin a močové soustavy
-
k prevenci a podpůrné léčbě kožních onemocnění
-
k prevenci a podpůrné léčbě neurologických onemocnění
-
k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění pohybového systému
-
k prevenci a podpůrné léčbě poruch žláz s vnitřní sekrecí
-
k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění lymfatického systému
-
k prevenci a podpůrné léčbě gynekologických onemocnění
-
k prevenci a podpůrné léčbě chorob prostaty a m. pohlavních orgánů
-
k prevenci a podpůrné léčbě některých duševních poruch
-
k prevenci a podpůrné léčbě paradentózy a krvácení dásní
-
k léčbě a rychlému hojení ran
-
ke snižování teploty
-
atd.......