Na co lze zelené potraviny využít
- k prevenci a podpůrné léčbě zánětů a infekčních onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě metabolických poruch
- k prevenci a podpůrné léčbě onkologických stavů
- k prevenci a podpůrné léčbě kardiovaskulárních onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění dýchacích cest
- k prevenci a podpůrné léčbě poruch trávicího systému
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění ledvin a močové soustavy
- k prevenci a podpůrné léčbě kožních onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě neurologických onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění pohybového systému
- k prevenci a podpůrné léčbě poruch žláz s vnitřní sekrecí
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění lymfatického systému
- k prevenci a podpůrné léčbě gynekologických onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě chorob prostaty a m. pohlavních orgánů
- k prevenci a podpůrné léčbě některých duševních poruch
- k prevenci a podpůrné léčbě paradentózy a krvácení dásní
- k léčbě a rychlému hojení ran
- ke snižování teploty
- atd.......