Na co lze zelené potraviny využít

  • k prevenci a podpůrné léčbě zánětů a infekčních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě metabolických poruch
  • k prevenci a podpůrné léčbě onkologických stavů
  • k prevenci a podpůrné léčbě kardiovaskulárních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění dýchacích cest
  • k prevenci a podpůrné léčbě poruch trávicího systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění ledvin a močové soustavy
  • k prevenci a podpůrné léčbě kožních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě neurologických onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění pohybového systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě poruch žláz s vnitřní sekrecí
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění lymfatického systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě gynekologických onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě chorob prostaty a m. pohlavních orgánů
  • k prevenci a podpůrné léčbě některých duševních poruch
  • k prevenci a podpůrné léčbě paradentózy a krvácení dásní
  • k léčbě a rychlému hojení ran
  • ke snižování teploty
  • atd.......